Siirry sisältöön
Lahjakortti ainutlaatuiseen Verlaan
Hinta 50,00 € / kpl

Tämä on lahjakortti ihmisille, jotka haluavat nauttia entisajan tunnelmasta, ammentaa Suomen metsäisestä historiasta ja voimaantua hykerryttävän kauniista metsäluonnosta.

Lahjakortti käy majoituskohteisiin ja museolippuihin

Lahjakortti voidaan käyttää Verlan maailmanperintökohteen majoituskohteisiin ja Verlan tehdasmuseon museolippuihin osoitteessa verlanmokit.fi.

Lahjakortti käytetään osoitteessa verlanmokit.fi

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä. Arvokoodi lisätään tilausprosessin lopussa ja se hyvittää arvonsa verran tuotteen loppusummasta. Koodi on kertakäyttöinen ja poistuu järjestelmästä automaattisesti voimassaoloajan umpeuduttua. Koodia ei makseta rahassa eikä se ole uusittavissa. Koodi on käytössä vain verkkokaupassa eikä se oikeuta alennukseen suoraan kohteessa.

Itsetulostettava hyvän fiiliksen kortti

Lahjakortti on suunniteltu A4-kokoon, jolloin jokainen voi tulostaa kortin itse. Lahjakortti myös näyttää lahjalta ja sisältää kaiken tarvittavan arvokoodista voimassaolo-aikoihin ym. ehtoihin ja ohjeistuksiin.

Toimitus sähköisesti heti

Lahjakortti saapuu erillisenä sähköpostiviestinä välittömästi maksun jälkeen. Mikäli korttia ei kuulu, tarkista roskapostisi.