Siirry sisältöön
HirsniemiSaunat

Hirsniemen sauna sijaitsee Hirsniemessä ja se palvelee vain Hirsniemen kämppillä majoittuvia. 

Saunan tyyppi, piha ja ranta

Hirsniemen sauna sisältää pukuhuoneen, peseytymistilan ja löylyhuoneen. Kiuas on puulämmiteinen.

Saunalla on oma ranta, josta löyty reilun kokoinen laituri.

Sijainti

Hirsniemen sauna ja siihen liittyvät neljä kämppää sijaitsevat noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta, rauhallisessa niemessä. Saunalle pääsee autolla.

Sauna on reunimmaisena tehdasmuseon puolella.

Saunan varaaminen ja käyttö

Hirsniemen sauna on vain majoittuville ja on varattavissa vain online-järjestelmästä. Prosessi alkaa kuvan alta Varaa -nappia klikkaamalla. Valitse päivämäärä ja kellon aika. Tämän jälkeen klikkaa varaa nappia uudelleen ja varaus siirtyy ostoskoriin. Toistamalla prosessin saat lisättyä useamman vuoron. Mikäli majoitut Hirsniemessä useamman vuorokauden, tee varaus jokaiselle alkavalle majoitusvuorokaudelle erikseen. 

Sauna on varattavissa klo 16.00-24.00 välisenä aikana ja vuoroja on yksi (1) per kämppävuorokausi. Vuoron pituus on 1,5 tuntia.  Saunavuoro varataan aina etukäteen varausjärjestelmästä.

Saunan lämmittäminen

Sauna lämmitetään aina itse. Tarkista tilanne saunalla noin tuntia ennen oman vuorosi alkua. Mikäli liikettä ei näy ja sauna on kylmä, voit aloittaa saunan lämmittämisen. Kiuas lämpeää saunomislämpötilaan noin 45 minuutissa. Mikäli saunalla on liikettä, älä häiritse saunojia ja saavu saunalle vasta kun oma vuorosi alkaa.

Kun teet lähtöä saunalta, lisää kiukaaseen vielä muutama klapi puuta. Tämä varmistaa sen, että seuraavalla saunojalla on kiuas kuumana tai ollessasi viimeinen saunoja, sauna kuivaa kunnolla käytön jälkeen.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Varaaja itse on vastuussa saunan, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Sauna tulee olla siivottu huolellisesti vuoron jälkeen siten, että seuraavalla saunojalla on mukava tulla saunomaan. Saunalle ei saa jättään mitään roskia. Siivoamatta jätetystä ja seuraavan majoittujan raportoimasta saunasta peritään edelliseltä saunojalta kulloinkin voimassa oleva hälytyssiivousmaksu.

Lemmikkieläimet

Lemmikkien vieminen saunaan tai peseytymistiloihin on kieletty.

Ehdot

Saunan varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko saunasta sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.