Siirry sisältöön

24.-26.5.2024 Maailmanperintökohde Verla, Kouvola

Retkeilyn kesäkausi avataan toukokuun viimeisenä viikonloppuna 24.-26.5.2024 Verlassa UNESCOn maailmanperintökohteen upeassa miljöössä. Verla Bikepacking & Outdoors -tapahtuma kokoaa retkipyöräilystä, riippumattoilusta, melonnasta ja luonnossa liikkumisesta kiinnostuneet nauttimaan Verlan maailmanperintökohteen ja Repoveden kansallispuiston poluista ja maisemista.
Tapahtuman isäntinä toimivat #fillaripäiväkirja blogista, YouTube-kanavasta ja kirjoista tuttu Jaska Halttunen ja
Verlan Suman "Fikseri" Tony Tavi.

Viikonlopun aikana ohjelmassa on yhteisöllistä hengailua luonnossa, pyörälenkkejä Jaskan kanssa, retkeilyaiheisia luentoja ja varusteworkshoppeja. Pääset myös testaamaan uusia riippumattomalleja, retkeilyvarusteita, retkiruokavälineitä, SUP-lautoja ja melontavarusteita. Tapahtumassa on myös livemusiikkia, joogaa, saunomista & uintia  - hyvää ruokaa unohtamatta.

Luontopolut ja läheiset vedet tarjoavat mahdollisuuden viettää rauhallista aikaa luonnossa. Kevät on kauneimmillaan ja puihin on juuri tullut lehdet - alueen linnusto on aktiivinen ja ensimmäiset kukat kukkivat - maaginen hetki saapua nauttimaan vehreästä Verlasta.

Alueella toimii Verlan Tehdasmuseo, kahvila, ravintola  ja  käsityöläispuoteja. Verlassa on tarjolla monenlaista majoitusta 1800-luvun taloista, mökkeihin ja omatoimiseen riippumatto/telttamajoitukseen suojellussa miljöössä. Verla on Sustainable Travel -kohde, jonka toiminnassa pyritään minimoimaan hiilijalanjälki. Alueella on myös sähköautojen latauspiste sekä kierrätyspiste majoittujille.

Verlan talot ja mökit ovat varattavissa jo nyt, varaa omasi ajoissa! Telttapaikat ja riippumattopaikat tulevat myyntiin tammikuussa 2024.

Tule mukaan kaikkien aikojen ensimmäiseen Verlan Bikepacking & Outdoor tapahtumaan.


Save the date ja seuraa tapahtumaa somessa!

LIPUNMYYNTI alkaa tammikuussa 2024

Tapahtuman tuottavat yhdessä Verlan Suma, Hang Outdoors, Tervarumpu ja Fillaripäiväkirja.
Tapahtuma on osa Verlan Suman ekomatkailun kehitysprojektia yhteistyössä Verlan Tehdasmuseon kanssa.