Siirry sisältöön
Alkaen 105,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

1890-lukuKulttuurimaisema

Mökki on saanut kutsumanimensä tiettävästi tehtaan korjauspajalla työskennelleen seppä Anselm Mäen mukaan. Anselm oli tehnyt tärkeän päätöksen elämässään ja lähtenyt tehtaalle töihin 1904. 

Mies nimeltään Lampila rakensi mökin 1890. 1920 -luvulla mökki on merkitty käsin piirrettyyn karttaan nimellä maalari Seppä-Mäki. Vielä 1930 papereihin mökki on merkitty Mäki nimellä. Myöhemmin 1950-luvulla mökki oli metsäosaston käytössä ja tuolloin mökissä asui ainakin metsätyönjohtaja. Tehtaan viimeisinä vuosina mökissä asui metsäosaston eläkeläinen. 

Verlan mökkien kämppien varaustenhallinnasta ja huollosta vastaa Repovalkea Oy. Mökit ja kämpät omistaa ja ylläpitää UPM-Kymmene Oyj. Kohteet ovat osa maailmanperintöä.

Mökin tyyppi ja piha

Seppä-Mäki on 1890 rakennettu puurakenteinen 62 m2 mökki, jossa on tupakeittiö ja huone. Mökki on korkealla kauniilla kalliolla ja siitä on upea näköala museoalueelle. Mökillä on laaja nurmikkoinen piha ja oma, jokseenkin kallioinen ja syvä, ranta. Mökki soveltuu 4-6 hlölle.

Mökin keittiö on remontoitu 2015.

Sijainti

Mökkii sijaitsee noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta Vähä-Kamposen rannassa Verlankosken alajuoksulla. Mökin pihaan pääsee autolla.

Mökin sijainti Google-kartalla ja kuva tieltä (Google Street View)

Varustelu

 • varustelu 6 hlölle

 • 6 vuodepaikkaa (kaksi 140x200cm vuodetta ja levitettävä vuodesohva)

 • sähkövalaistus

 • jääkaappi

 • mikroaaltouuni

 • keittolevyt

 • kahvinkeitin

 • aterimet ja astiastot 6 hlölle

 • juokseva vesi

 • pölynimuri

 • Sisä-WC

HUOM! Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly varusteluun/palveluun. Muista siis tuoda omat mukanasi.

Mökin varaaminen ja käyttö

Mökki on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa Mökki -nappia klikkaamalla. Mikäli haluat varata useita kohteita, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sitten, kun kaikki haluamasi kohteet ovat korissa. 

Mökki on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 12:een. Vuokralainen saa mennä mökille vasta sitten, kun varausaika alkaa.

Sauna 1 ja saunavuorot

Seppä-Mäellä, Leivolla ja Verlan uittotuvalla on yhteinen sauna. Seppä-mäki sijaitsee noin 300 metrin päässä saunarakennuksesta. Majoittumiseen sisältyy 1 (yksi) saunavuoro per päivä. Vuorot varataan online-järjestelmästä etukäteen. Tarkemmat tiedot saunan varaamisesta löytyvät tilauksen jälkeen sähköpostiin kilahtavasta varausvahvistuksesta.

Vinkki: Arkolla on oma puulämmitteinen rantasauna.

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimen noudosta toimitetaan varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat avainlaatikossa suoraan kohteessa. Vuokraajalle toimitetaan varatun kohteen avainlaatikkoon kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon enintään kaksi tuntia ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa  heti varauksen päättyessä samaan avainlaatikkoon, josta se otettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen itse on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Mökki tulee olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Verlaan vieraaksi. Jäteet voi viedä suljetussa muovipussissa Seuratalon jäteastiaan.

Loppusiivouksen voi ostaa myös palveluna mökin varauksen yhteydessä. Siivoamatta jätetystä kohteesta peritään kulloinkin voimassa oleva hälytyssiivousmaksu (kt. ehdot). 

Lemmikkieläimet

Siistit koirat ovat sallittuja Seppä-Mäellä. Omistajan on huolehdittava siitä, että vuoteet on suojattu asianmukaisesti, mikäli koira on mukavuudenhaluinen ja tykkää nukkua sängyssä. Lähtiessä siivoukseen ja mattojen puisteluun on kiinnitettävä erityistä huomiota, jotta karvat saadaan mahdollisimman hyvin pois.

Mikäli koira käy tarpeillaan pihapiirissä, on ne korjattava ehdottomasti pois.

Ilmoita varausta tehdessäsi lisätietoihin koiran rotu ja koko. Muista myös tarkistaa ehtojen kohta lemmikkieläimistä ennen varausta.

Ehdot

Mökin varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko mökistä sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.