Siirry sisältöön
Alkaen 75,00 € / vrk
Valitse päivämäärä nähdäksesi tarkan hinnoittelun.

Tuoteoptiot

Pariskunnille1880-luku

Mökki on saanut kutsumanimensä Leivon perheestä, joka oli mökin viimeisimpiä asukkaita. Isäntä Aarne työskenteli tehtaalla hevosmiehenä. Hevoskierrolla nostettiin kuusipuita vedestä tehtaan käyttöön. Aarnen vaimo Eelin oli tullut tehtaalle töihin vastaanottajaksi vuonna 1946.

1920- ja 1930-luvulla mökki tunnettiin Setä-Tassun (tukkimies Taavi Pukkila) mökkinä. 1950-luvulla mökki tiedettiin Vainion mökkinä. Vasta myöhemmin mökkiä alettiin kutsua Leivon mökiksi.

Verlan mökkien kämppien varaustenhallinnasta ja huollosta vastaa Repovalkea Oy. Mökit ja kämpät omistaa ja ylläpitää UPM-Kymmene Oyj. Kohteet ovat osa maailmanperintöä.

Mökin tyyppi ja piha

Leivon mökki on 1880 rakennettu puurakenteinen 25m2 mökki. Mökissä on avointila ja keittonurkkaus. Mökki soveltuu 2 hlölle.

Sijainti

Mökki sijaitsee noin puolen kilometrin päässä tehdasmuseolta Vähä-Kamposen rannassa Verlankosken alajuoksulla. Mökkin pihaan pääsee autolla.

Varustelu

  • varustelu 2 hlölle

  • sähkövalaistus

  • jääkaappi

  • mikroaaltouuni

  • keittolevy

  • kahvinkeitin

  • aterimet ja astiastot 2 hlölle

  • talousvesi viereisestä saunarakennuksesta (ulkoseinässä vesiposti)

  • WC viereisessä saunarakennuksessa (erillinen ovi Leivon puoleisella seinällä, johon mökin avain käy)

HUOM! Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät sisälly varusteluun/palveluun. Muista siis tuoda omat mukanasi.

Mökin varaaminen ja käyttö

Mökki on varattavissa vain online-järjestelmästä ja prosessi alkaa kuvan alta Varaa Mökki -nappia klikkaamalla. Mikäli haluat varata useita kohteita, lisää useampi kohde ostoskoriin ja siirry maksamaan vasta sitten, kun kaikki haluamasi kohteet ovat korissa. 

Mökki on vuokralaisen käytössä tulopäivän klo 15:sta lähtöpäivän klo 12:een. Vuokralainen saa mennä mökille vasta sitten, kun varausaika alkaa.

Sauna 1 ja saunavuoro

Leivolla, Seppä-Mäellä ja Verlan uittotuvalla on yhteinen sauna. Leivo sijaitsee saunarakennuksen välittömässä läheisyydessä. Majoittumiseen sisältyy 1 (yksi) saunavuoro per päivä. Vuorot varataan online-järjestelmästä etukäteen. Tarkemmat tiedot saunan varaamisesta löytyvät tilauksen jälkeen sähköpostiin kilahtavasta varausvahvistuksesta.

Vinkki: Arkolla on oma puulämmitteinen rantasauna.

Avaimet

Tarkemmat tiedot avaimen noudosta toimitetaan varausvahvistuksessa. Avaimet sijaitsevat avainlaatikossa suoraan kohteessa. Vuokraajalle toimitetaan varatun kohteen avainlaatikkoon kulloinkin voimassa oleva PIN-koodi tekstiviestinä varauksen yhteydessä ilmoitettuun puhelinnumeroon enintään kaksi tuntia ennen vuokra-ajan alkua.

Vuokralainen on vastuussa avaimesta koko varauksensa ajan. Avain tulee palauttaa  heti varauksen päättyessä samaan avainlaatikkoon, josta se otettiin. Palauttamatta jääneestä avaimesta peritään ehtojen mukainen korvaus.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Vuokralainen itse on vastuussa vuokrakohteen, sen pihapiirin sekä siihen liitettyjen palvelujen siisteydestä. Mökki tulee olla siivottu huolellisesti käytön jälkeen siten, että seuraavalla tulijalla on mielyttävää saapua Verlaan vieraaksi. Jäteet voi viedä suljetussa muovipussissa Seuratalon tai museoalueen jäteastiaan.

Loppusiivouksen voi ostaa myös palveluna mökin varauksen yhteydessä. Siivoamatta jätetystä kohteesta peritään kulloinkin voimassa oleva hälytyssiivousmaksu (kt. ehdot).

Lemmikkieläimet

Lemmikit eivät ole sallittuja tässä kohteessa.

Ehdot

Mökin varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko mökistä sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.