Siirry sisältöön

Saunan tyyppi ja ranta

Verlan Sauna 1 on reilun kokoinen suomalainen sauna. Saunassa on pukuhuone, kylpyhuone suihkuilla ja WC:llä sekä löylyhuone. Saunan kiuas on sähkölämmitteinen.

Saunalla on myös oma ranta, josta löytyy reilun kokoinen laituri.

Sijainti

Verlan sauna 1 sijaitsee sijaitsee Vähä-Kamposen itäisellä rannalla heti kosken alla noin 100m voimalaitoksesta.

Saunan varaaminen ja käyttö

Verlan sauna 1 on saatavilla vain mökeissä majoittujille. Sauna on varattavissa vain online-järjestelmästä. Valitse päivämäärä ja kellon aika. Tämän jälkeen klikkaa varaa nappia uudelleen ja varaus siirtyy ostoskoriin. 

Sauna on varattavissa klo 16.30-22.30 välisenä aikana ja vuoroja on yksi (1) per mökkivuorokausi. Vuoron pituus on 1,5 tuntia.  

Saunan lämmittäminen

Sauna lämmitetään aina itse. Tarkista tilanne saunalla noin tuntia ennen oman vuorosi alkua. Mikäli liikettä ei näy ja sauna on kylmä, voit aloittaa saunan lämmittämisen. Kiuas lämpeää saunomislämpötilaan noin 45 minuutissa. Mikäli saunalla on liikettä, älä häiritse saunojia ja saavu saunalle vasta kun oma vuorosi alkaa.

Kun teet lähtöä saunalta, lisää kiukaaseen aikaa noin tunti. Tämä varmistaa sen, että seuraavalla saunojalla on kiuas kuumana tai ollessasi viimeinen saunoja, sauna kuivaa kunnolla käytön jälkeen.

Siisteys, loppusiivous ja roskat

Saunan siivoaminen on aina käyttäjän vastuulla. Kun tulet saunalle, tarkista saunan siisteys. Lattiat tulee olla lakaistut ja puhtaat, matot puistellut, kiukaan ympärillä ei saa olla puujätettä tai tuhkaa, missään ei saa olla roskia tai hylättyjä tekstiilejä. Mikäli edelliseltä on jäänyt sauna siistimättä, ota laiminlyönnistä valokuvat ja ilmoita tilanne viipymättä numeroon 0400 718 248 tai sähköpostiin info@verlanmokit.fi. Tällä vältät sen, että saunan siivous siirtyy vastuullesi. 

Lemmikkieläimet

Lemmikkien vieminen saunaan tai peseytymistiloihin on kieletty.

Ehdot

Saunan varaaja on täysimääräisesti vastuussa koko saunasta sekä myös kavereistaan. Tutustu ehtoihin ennen varaustasi.